Stijl etc. – Eventstyling

29 november 2014

Ons uitgangspunt is uw event die unieke eigen sfeer te bezorgen. Wat u ook organiseert; een bruiloft, een (thema)feest, een (bedrijfs)presentatie, een (gala)diner, een opening, een  receptie of reünie, Stijl etc. zorgt voor decoratie die bij uw evenement past. Anders gezegd: wij maken sfeer!

Sfeer is alles wat je ziet, hoort, voelt, ruikt en proeft. Sfeer maken is het verwennen van de zintuigen. Zo wordt elk evenement een ik-was-erbij!-belevenis.  Stijl etc. maakt van elk feest, diner en receptie een warme herinnering, zodat je jaren later nog hoort: ‘Wat een geweldig evenement was dat!’.

Met uw wensen en eisen als leidraad, maken we een plan voor decoratie, aankleding en styling en zorgen voor de uitvoering. We vinden het belangrijk een styling- en decoratieconcept op maat te kunnen bieden. Geen standaard plan, maar een concept dat perfect past bij uw evenement!

In de afgelopen jaren hebben we de aankleding en decoratie mogen verzorgen voor een heel scala aan evenementen. Voor een impressie van de mogelijkheden verwijzen wij u graag naar de foto’s op onze Eventstyling Portfolio.
Op onze pagina Werkwijze bieden wij een aantal pakketten aan speciaal voor bruiloften.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem contact met ons op!
Wij komen graag langs voor een kennismakingsgesprek.