Verkoopstyling – Particulier

29 november 2014

HuiskamerHuiskamer 2

 

 

 

 

 

Uw huis te koop?

Als verkoper van uw huis wilt u opvallen binnen het ruime woningaanbod, zodat u uw woning sneller verkoopttegen een zo hoog mogelijke prijs. U krijgt maar één kans op een goede eerste indruk!
Dus hoe zorgt u ervoor dat uw woning tussen alle anderen uitspringt? Door gebruik te maken van Stijl etc. Verkoopstyling!

Wat is verkoopstyling?

Verkoopstyling is het verkoopklaar maken van woningen met als doel een snellere verkoop tegen een hogere prijs. De manier waarop een woning gepresenteerd wordt heeft dus effect op de verkoop. Hoe sneller een grote groep potentiële kopers bereikt wordt, hoe beter uw onderhandelingspositie en hoe hoger de verkoopprijs.

Uit onderzoek is gebleken dat woningen sneller verkopen als ze verkoopklaar zijn gemaakt door een gecertificeerd verkoopstylist. 70% van de woningen die al meer dan anderhalf jaar te koop stond werd na verkoopstyling binnen drie maanden en tegen een hogere prijs verkocht. Verkoopstyling verdient zich in 90% van de gevallen meer dan terug.

Stijl etc. Verkoopstyling

Een Stijl etc. Verkoopstyliste geeft niet alleen advies maar gaat meteen voor u aan de slag. Met deze zogenaamde “Hands-on” aanpak heeft u snel resultaat voor een goede prijs. Vaak zijn een aantal kleine aanpassingen al voldoende voor en optimaal resultaat.

Verkoopstyling als u al een makelaar heeft?

Heeft u voor de verkoop een makelaar in de arm genomen? Ook dan is verkoopstyling zeer de moeite waard. Een makelaar begeleidt u bij de verkoop en is gespecialiseerd in de juridische aspecten van de verkoop. Een makelaar is echter niet opgeleid om uw woning zo goed mogelijk te kunnen presenteren. Een verkoopstyliste kan dat wel. Hij/zij kijkt met een objectief oog (het oog van de koper) naar uw woning en kan ervoor zorgen dat uw huis eruit springt tussen alle andere woningen.

Geïnteresseerd? Kijk dan bij werkwijze en prijzen wat u van ons kunt verwachten.

SlaapkamerSlaapkamer - Bed