Verkoopstyling – Zakelijk

29 november 2014

Werkkamer voor stylingWerkkamer na styling

 

 

 

 

 

Verkoopstyling voor makelaars

Als makelaar bent u net als de huiseigenaar gebaat bij de snelle verkoop van een woning tegen een zo hoog mogelijke prijs. Een goed gepresenteerde woning levert meer kijkers en dus potentiele kopers op. Stijl etc. kan u helpen bij een optimale presentatie van de woningen in uw portefeuille.

Waarom verkoopstyling?

Verkoopstyling is een vak en maakt geen onderdeel uit van de opleiding tot makelaar. Door samenwerking met Stijl etc. onderscheidt u zich van andere makelaars die verkoopstyling niet aanbieden.

Dat verkoopstyling loont blijkt uit diverse onderzoeken en maakt dat u als makelaar meer tevreden opdrachtgevers krijgt en hoger gewaardeerd wordt.

Waarom Stijl etc.?

Stijl etc. Verkoopstyliste Mirjam Harding heeft de opleiding verkoopstyling gevolgd bij “House of KIKI” en is aangesloten bij het “Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten”. House of KIKI is bekend van tv-programma’s als “Uitstel van executie”, “Huizenjacht”, “Huis te Koop”, “Alles over wonen” en “tv-makelaar”.

Voordelen van samenwerking met een CNVV gecertificeerd verkoopstyling bureau zijn:

– Waarborging en continuiteit van de (kwaliteit van) dienstverlening. Collega’s uit het netwerk kunnen ondersteunen en overnemen
– Opname op de startpagina’s van House of KIKI
– Profiteren van kortingen (o.a. opslag)

Overige diensten van Stijl etc.

– Woningfotografie – als onderdeel van een restyling
– Meubelverhuur – bij leegstaande woningen
– Het maken van 2D/3D plattegronden en/of animaties
– “Finishing Touch” bij open huizendagen – en evt. als gastvrouw optreden

Graag komen wij bij u langs voor een oriënterend gesprek waarbij we de mogelijkheden met u bespreken.
U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06-52548145, mailen via info@stijletc.nl of door het contactformulier in te vullen.