Werkwijze & Tarieven – Verkoopstyling

27 november 2014

1. Verkoopstyling

Het Kennismakings- | Intakegesprek

Tijdens het (kosteloze) intakegesprek komen we bij u langs en bekijken we de diverse ruimtes van uw woning. We vertellen u wat we kunnen betekenen, leggen onze werkwijze uit en geven u praktische tips over wat u zelf kunt doen. Ook bespreken we uw budget en kijken we vast naar een datum waarop de styling plaats gaat vinden. Het intakegesprek duurt 1 tot 1,5 uur.

Kosten: Aan het intakegesprek zijn geen kosten verbonden.

De Offerte

Besluit u gebruik te maken van verkoopstyling, dan maken wij een offerte op maat.
Om u een indicatie te geven van wat u kunt verwachten bieden we de volgende stylingpakketten aan:

De Stylingpakketten

A. Stylingpakket “Basis”

Restyling van de gehele woning, waarbij we gebruik maken van uw eigen meubels en de in uw woning aanwezige accessoires.
Duur 4 – 8 uur ( ½ – 1 werkdag).

Kosten: vanaf € 242,- incl. btw ( € 200,- excl. btw)

B. Stylingpakket “Luxe”

Restyling van de gehele woning waarbij we de nodige accessoires (gordijnen, wandbekleding, verlichting, linnengoed ed. t.w.v. € 500,-) toevoegen. Bij dit pakket zit een fotoreportage inbegrepen.
Duur 14 – 16 uur ( 2 werkdagen).

Kosten: vanaf € 1.452,- incl. btw ( € 1.200,- excl. btw)

De Uitvoering

Op de afgesproken dag/dagen zorgen we voor uitvoering van de restyling, het eventueel aanschaffen van accessoires, het opslaan van overtollige spullen met als sluitstuk de fotoreportage (alles conform de afspraken in de offerte). Tot slot krijgt u van ons een handige checklist met tips en tricks voor toekomstige bezichtigingen, zodat u weet hoe de puntjes op de i te zetten en uw woning zo optimaal mogelijk kunt (blijven) presenteren.

2. Woningfotografie

Als u een goede indruk wil maken op huizenverkoopsites als Funda.nl, zorg dan dat u beschikt over professionele foto’s. Stijl etc. heeft de mogelijkheid professionele woningfotografie voor u te verzorgen.

Kosten: € 149,00 incl. btw ( € 123,00 excl. btw)
Fotoreportage bestaande uit min. 18 foto’s (digitaal aangeleverd).

Fotografie aansluitend aan een restyling bieden wij aan tegen een gereduceerde prijs (bijvoorbeeld bij stylingpakket “Basis”).

3. Meubelverhuur

Voor het inrichten van uw leegstaande woning kunt u meubels en woonaccessoires bij ons huren, waardoor uw woning er weer sfeervol uitziet. Voor een klein budget richten wij uw woning in met meubels van karton.

Kosten: Prijzen voor meubelhuur gaan op basis van offerte.

4. Overige Diensten

Voor onze overige diensten maken wij offertes op maat. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken m.b.t.:

– Het maken van 2D/3D plattegronden en/of animaties. Zeer geschikt voor woningen met veel achterstallig onderhoud.

– Begeleiding bij de verkoop van uw huis, zoals bijvoorbeeld het schrijven van verkoopteksten op internet en het geven van rondleidingen in uw woning.

– “Open huis” Styling. Voor de puntjes op de i voor het meedoen aan een Open Huizendag. Wij zorgen ervoor dat uw woning er pico bello uitziet.

– Opslag van spullen. Stijl etc. heeft een samenwerkingsverband met Citybox en kunnen u gunstige mogelijkheden bieden voor het (tijdelijk) opslaan van meubilair en overige spullen.

– Interieurstyling. Wil u graag advies bij uw nieuwe woning? Ook dan staan wij met onze adviezen en ideeën voor u klaar.

Voor alle genoemde diensten maken wij een offerte op maat.
Klik hier voor het aanvragen van een offerte